SENSI TAPAS


the motto at Sensi Tapas Barcelona


Come, Bebe. La Vida Es Breve

Oberts des de 2006 Sensi a conservat tot l’encant original de la seva ubicació, un ambient intim i bona energia et garanteix el tenir una de les millors experiències compartida amb gent local i de moltes altres parts

Aquí entre els orígens de Barcelona et trobaràs envoltat per una barreja increïble d’arquitectura vella i nova combinada amb moltes altres activitats que aquest barri té per oferir.

A Sensi ens comprometem a proporcionar-te el millor servei possible per a tots els nostres clients. Els nostres empleats són persones dedicades i apassionades per assegurar-te que tinguis una gran vetllada i millor experiència al restaurant. Ens veiem aviat.


El nostre menú

En Sensi decidim reinventar el concepte de tapes introduint una gran varietat de tapes úniques i oferint una gran selecció de tapes clàssiques i tapes orientals tenint en compte les recomanacions del nostre xef.

Reserva una taula

En cas de voler fer una reserva no podria ser mas fàcil. Per favor sol fes clic aquí i completa el formulari amb totes les dades i et respondrem gairebé immediatament.


Unique and original tapas dishesCOMENTARIS DELS CLIENTS


 • Sitio pequeño, íntimo y con poca luz, perfecto para una cena donde vas a disfrutar de la comida y de los camareros, tanto en la recepción como en el transcurso de la cena.

  Comida exquisita, el trato... como en casa!!
  Borja O - Trip Advisor
 • Todo MUY pero MUY rico, y nos atendieron genial! Probamos 6 tapas diferentes y crema catalana de postre. La presentación es muy linda, los mozos buena onda y saben asesorar.

  Muuuy rico
  lourdesfuhr - Trip Advisor
 • Es un restaurante pequeño con una luz tenue que lo hace muy acogedor. Las tapas estan muy buenasy el personal es muy amable, atento y eficiente. Repetiremos!

  Buenas tapas!
  Eneri9 - Trip Advisor

Trip Advisor no proporciona comentaris en català