SENSI MEZZANINE TAPAS


gallery-26


Un cop més, la família Sensi li ofereix una nova experiència culinària que no oblidarà.

Trobarà un equip dinàmic i amable , amb el qual passarà un moment memorable per gaudir d’una gran varietat de tapes redissenyades i úniques que li faran la boca aigua.

Situat al cor del barri Gòtic , serà seduït perl’ambient de la Barcelona més autèntica ,on la història i la modernitat es troben, i on Sensi Mezzanine li garanteix una experiència inoblidable. Sigui local o visitant , els nostres clients són molt importants per a nosaltres i li oferirem el millor servei possible perquè passin un moment meravellós amb el nostre equip.

Vingui a emocionar els seus sentits amb la família Sensi i gaudir de les millors tapes a Barcelona!!


El Nostre Menú

Coneguts per el nostre concepte de tapes tradicionals reinventades, Sensi Mezzanine li assegura el toc únic de Sensi en el nostre menú per crear una nova experiència culinària.

Continuant amb aquesta celebració culinària, li presentem les nostres millors tapes mitjan la creació de un nou menú, ple de frescor i sabors, mentre passen un temps meravellós amb el nostre equip, per exaltar la seva apreciació de les nostres tapes!

Reserva una taula

Pot fer una reserva a través d’aquí amb nosaltres, simplement omplint el formulari amb les seves dades i esperar una resposta.


Sensi_Mezzanine_16julio_-18COMENTARIOS DE CLIENTES


 • Fuimos en Sensi Mezzanine con un grupo de ocho amigos. Sin tener reserva, nos acomodaron una mesa redonda en El Segundo piso y nos recibieron súper bien. Los camareros eran muy amables y nos propusieron un menú degustación trayéndonos las mejores tapas de la casa. La comida era riquísima más que todo el pulpo al horno y la crema de champiñones! El servicio fue súper, la comida también y los precio más que razonable. Recomiendo este restaurante a todos! Hemos pasado una noche increíble!

  Noche increíble!!!
  Luis T - Trip Advisor
 • Pasé una estupenda noche comiendo una variedad de tapas junto con unas copitas de cava. Adoré la "presa ibérica" y el "calabacín tempura", todo super rico!!! El servicio estuvo impecable, los camareros siempre atentos y muy amigables. Además me encantó la música! Para repetir sin dudas!!!

  Excelente comida, ambiente y atención!
  Dra_Culi_Arg - Trip Advisor
 • Great value for money. Super elaborate tapas and dishes that will amaze you. You can see photos in my IG @sergiofoodie

  Excellent food and waiting staff is exeptional
  Un miembro - Trip Advisor

Trip Advisor no proporciona comentaris en català