SENSI BISTRO


tapas-de-la-casa


Obert at 2013, Sensi Bistro ha guanyat ràpidament una reputació per originalitat i qualitat.

Situat en el cor del barri gòtic de Barcelona, Sensi Bistro és el germà petit de Sensi Tapas. Situat tan sol a 5 minuts caminant l’u de l’altre. Tots dos restaurants comparteixen els mateixos valors i busquen millorar en els alts standards pels quals Sensi s’ha donat a conèixer. Per assegurar-nos que tot surt bé a Sensi Bistro ens hem assegurat d’ajuntar un gran equip i un menú original el qual inclou un gran nombre de tapes clàssiques de Sensi Tapas.

El nostre xefs i personal de sala estan altament formats i amb una gran experiència prèvia en altres gran restaurants i cuines ja abans d’unir-se a nosaltres. el nostre menjar és barreja de l’europeu, mediterrani i fins i tot una petita influència asiàtica a combinar amb un concepte tradicional de tapes úniques e inspiradores.


El Nostre Menú

A Sensi som coneguts per fer-vos tenir noves experiències a partir d’unes tapes tradicionals millorades. El menjar per a nosaltres és tot una vida per això vam crear un nou menú en el qual us proposem una barreja dels plats originals de Sensi Bistro amb una barreja de plats clàssics de Sensi Tapas.

Reserva una taula

Pot fer una reserva a través d’aquí amb nosaltres, simplement emplenant el formulari amb les seves dades i esperar una resposta per la nostra banda.


Ensure all flavours combine perfectly to create the best tapas experience in BarcelonaCOMENTARIOS DE CLIENTES


 • Maravilloso. Entre lo que comi lo que mas me gusto fue el pulpo. Señores simplemente delicioso con su salsa. Cada bocado fue simplemente una experiencia inolvidable.

  Simplemente exelente
  gsxr1000perpi - Trip Advisor
 • Muy buena atención. Excellent dinner. Una paella espectacular, pato confitado y morcilla con manzana espectacular. Delicioso en todos sus platos

  Excelente ligar
  Alexander B- Trip Advisor
 • Nos ha gustado mucho. Tapas pekeñas pero buenisimas, muy elaboradas y de presentación cuidada. Lo recomiendo. El sitio es muy bonito y muy buen ambiente. La gente mu maja y Sensi Tapas tambien.

  Exiquisito
  Zape29 - Trip Advisor

Trip Advisor no proporciona comentaris en català